За нас

„Перилис Трейдинг“ е основана през 2003 година с малко производство на миещи и почистващи препарати. От тогава произвеждаме и осигуряваме на хотелите козметика за коса и тяло по най-високи световни стандарти, както и други необходими аксесоари. Разполагаме с модерна собствена производствена и печатна база край Варна, обучени консултанти и отлична мрежа за логистика и доставки.

Нашата цел е да осигурим иновативни, ефективни и работещи решения, от които разработването на продукти и производството им до маркетинга и логистиката. „Перилис Трейдинг“ произвежда както базови серии хотелска козметика, така и дизайн, предназначени за хотели с индивидуален подход към гостите.

Фирмената философия на „Перилис Трейдинг“ при производството на миещи и почистващи препарати е на първо място да създава щадящи околната среда и човешкото здраве продукти. На второ- препарати, при които почистващият ефект се получава без особени усилия от работещия с тях и съобразени с българския пазар цени, при гарантирана висока ефективност на продукта.

Клиенти на „Перилис Трейдинг“ са над 500 хотела и хотелски вериги от България, Италия, Гърция, Испания, Румъния, Македония, които ежедневно се увеличават. Нашите клиенти са спокойни, защото знаят, че намираме точните решения за кратки срокове.

Признание за нашия ежедневен стремеж към висококачествено производство, съвършенство на крайните продукти и всеобхватност при индивидуалния подход са наградите, специалните грамоти и призови места в национални класации:

*Престижното списание „Регал“ нареди „Перилис Трейдинг“ сред най- големите производители на бързооборотни стоки в България за 2017 година.

* „Перилис Трейдинг“ е класирана на шесто място в ТОП 10 на производителите на продукти за лична хигиена за тяло в България и лидер сред фирмите, произвеждащи хотелска козметика.

* „Перилис Трейдинг“ е двукратен носител на специални призове на Българската хотелиерска и ресторантъорска асоциация за 2015 и 2017 година.

Екипът на “ Перилис Трейдинг“ работи с ентусиазъм във всяка стъпка, което гарантира постигане на високите цели на нашите клиенти.

Katalog Perilis Hotel Cosmetics